BODY BOOK / SUSHI / NAILS / YANKEE / PRAGUE

čtvrtek 15. ledna 2015


15.1.2015 // Po dlouhé době opět přidávám random příspěvek. Tentokrát je zaměřený na povánoční čas, který jsem trávila společně se svými narozeninami a přítelem :) Přináším jen pár fotek, které jsem stačila během dnů vyfotit. Jen bych dodala ještě pár věcí:

BODY BOOK - úžasná kniha! Mnoho z vás se mě ptalo, zda ji mohu doporučit - já jsem jedině pro! Sice jsem si nejprve myslela, že je to další mediální tah bez hlavních myšlenek obsahu, ale musím říct, že jsem se zmýlila.. Líbí se mi na ní, že v ní najedete opravdu zajímavé informace - nemluvně o tom, jak správně pít - ano, zdá se to poněkud banální, ale správný pitný režim se pak projeví jak během dne, tak i na vnější kráse. Ráda bych se o ní rozepsala, ale plánuji samostatnou recenzi, takže pár dní vydržte :)

NEHTY DOMINION NAILS PRAGUE - 29.prosince jsem poprvé zavítala do špičkového nehtového studia na Praze 2. Nehtů si můžete všimnou na první fotce. Samozřejmě plánuji samostatnou recenzi. :)
Katik řekl(a)...

Pekné random fotečky :) Mňa už dlhšie láka Body Book a keď píšeš, že sa oplatí, tak už asi nie je o čom :)
Katik z .BeautyMissfits.

Anonymní řekl(a)...

KRÁSNÉ FOTKY =)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Určitě :)

Boulevard de Prague řekl(a)...

Ta recenze mě zajímá...

Deena řekl(a)...

Ty nehty :O♥

Lucie M. řekl(a)...

Těším se na recenzi, už teď vím naprosto jistě, že si knížku tak jako tak koupím. Je fajn, že se na českém trhu konečně objevuje i něco takového :) P.S. Moc ti to na té fotce sluší, jsi kočka :)

New in and Christmas Gifts: December 2014

Unknown řekl(a)...

Ten body book s Cameron Diaz vidím poprvé, ale hned jsem měla chuť si ho prolistovat. A musím ti říct, že máš nádherný vlasy, vážně. :-)

Anonymní řekl(a)...

Na recenzi si také těším a jinak krásné fotečky :-)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkujů :))

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne