REPORT Z FOCENÍ #THECZECHLOOK #LOREALPROFESSIONNEL

úterý 19. dubna 2016

19.4.2016 // Možná jste již na mém Instagramu zaregistrovali, že jsem se zúčastnila jakého si focení. A ano, zúčastnila jsem se projektu s časopisem Cosmopolitan a Harper´s Bazaar, kdy jsem se stala ambasadorkou L´Oréal Professionnel pro město New York. A troufám si říct, že se s výběrem města trefili :) 

Pro dané město jsem měla zvolený styling jako italská bloggerka Chiara Ferragni. Vlastně ona byla ta první zahraniční bloggerka, o které jsem se při svých blogérských začátcích dozvěděla a začala ji na blogu "sledovat". A velice mě to potěšilo, že právě mě budou "stylizovat" do jejího vlasového a módního stylu. 

Focení probíhalo skvěle. Největší práci si dal především kadeřník Michal Zelenka, který patří k předním kadeřníkům v České republice. Byla to pro mě i čest, že mě česal právě on. Jediné, s čím jsem vlastně nepočítala, bylo barvení. Na focení jsem přišla s odrosty a celkově nesjednocenou barvou. Paradoxně den před tím jsem si říkala, že by bylo i fajn, kdybych si zašla na sjednocení barvy. A ejhle. Tam mi bylo řečeno, že mi to prostě sjednotí. Upřímně jsem byla ráda, protože moje vlasy měly čtyřbarevné odstíny. A styling - na focení jsem měla zvolený mix kousků Topshop ( podprsenku, koženou sukni a semišové zavazovací podpatky ) a návrháře Miro Sabo ( volná pruhovaná vesta ) 

Co mi kadeřník česal?  
Dle zadání jsem měla mít vlny bloggerky Chiary. Zpočátku jsem se trochu bála, protože o svých vlasech vím, že mi vlny prostě nedrží. Velice mě ale překvapilo, když byl styling hotový a vlny držely. Zásluhu na tom mají i úžasné produkty. 

Postup mého účesu: 
Před použitím kulmy mi byl aplikován na vlhké vlasy formující gelový krém pro definování vln a kudrn HOLLYWOOD WAVES FATALES. Díky tomuto produktu se skvěle vlny vytvarují a mají optimální lesk včetně celodenní fixace. Dále mi byl aplikován i elasto-krém HOLLYWOOD SIREN WAVES, který obnovuje vlny a umožňuje dosažení jejich pružnosti. V podstatě něco podobného jako Waves Fatales, akorát tento produkt je, co se týče síly, slabší ( hodnota 1, Waves Fatales hodnota 3 ) Poté mi byl aplikován termoaktivní sprej pro dodání fixace a textury účesu s názvem CONSTRUCTOR - ten chrání vlasy před účinky tepla, dodává objem a texturu. A jako poslední produkt byl sprej pro extrémní lesk vlasů WET DOMINATION SHOWER SHINE. Abych se přiznala, ještě jsem neviděla produkt, který by dodal vlasům takový lesk! A účes byl na světě. Na New York, si myslím, ideální :)


Více objevíte na look.jenprozeny.cz !

Viki řekl(a)...

Super článok. :) Vyzerala si nádherne.
Victoria's secrets

Unknown řekl(a)...

Sekne ti to!! Super fotky:)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju moc !

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju Kristy! :-)

LIFE BY PAVLINA řekl(a)...

Moc krásné fotky, musel to být skvělý zážitek! :))

http://s-hejvi.blog.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju ti moc! Ano, to byl :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak to mě moc těší Izabello ♥ Děkuji ti moc!

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne