Yves Saint Laurent | L'Homme | toaletní voda | recenze

sobota 17. července 2021


Vím, že jste u mě zvyklí především na recenze dámských parfémů, ale po delší době jsem si řekla, že zrecenzuji parfém i pro muže, pokud se třeba vy, milé čtenářky, rozmýšlíte, kterým parfémem či vůní potěšit svého přítele.

Vůně L'Homme je takovým lehkým vánkem. Nejedná se o žádnou těžkou vůni. Mísí se v ní stopy po ozónu, citronu, zázvoru, pepři, bazalce, fialce, tonce fazole, cedru, vetiveru a santalovém dřevu. Výsledkem je květinová vůně s lehkým dřevitým nádechem. Zkrátka ideální pro sportovně-elegantního muže. Za mě super na jarní a letní dny. Líbí se mi, že má velmi dlouhou výdrž, takže se nemusíte bát, že by vůně za pár hodin vyčichla - drží se :)

Na první dojem je možné, že vám vůně přijde jako dámská, ale věřte, že to je JEN první dojem. Já, když jsem si poprvé čichla k vůni Gucci Mémoire d'Une Odeur, tak mi věřte, že jsem se neskutečně zhrozila. Jako bych cítila rum, který nesnáším (kromě bílého). Ale jakmile jsem si čichla podruhé, byla to láska. Určitě nedávejte na první dojem a dejte vůni či parfému další šanci při "rozvonění".

Na tuto toaletní vodu pro muže probíhá i několika procentní sleva. Balení o objemu sto mililitrů pořídíte se třiceti čtyř procentní slevou. Tak mrkněte :)
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne