FACE OF FASHION TV COCKTAIL PARTY

neděle 29. června 2014



Ve čtvrtek jsem měla tu čest zúčastnit se úžasného večera při příležitosti vyhlášení vítězky na post moderátorky Fashion TV! A jelikož jsem se castingu zúčastnila a postoupila do TOP 10, nemohla jsem si tuto událost nechat ujít. Večer probíhal na střeše stylového Fashion Club. Výhled na Prahu byl opravdovým zážitkem, včetně programu a vybraných jednohubek. Pro tento večer jsem zvolila jednodušší outfit, který jsem oživila výraznějšími botkami :)

top NEW YORKER / sukně PULL & BEAR / náramek H&M / boty EVITA FASHION
Katka řekl(a)...

Vážně ti moc gratuluju, dostat se do TOP 10 je prostě úžasný!!!! :)) Popravdě jsem o tom ze začátku vůbec nevěděla, zaregistrovala jsem to až na Fashion TV někdy minulý týden :D a strašně mě to překvapilo, když jsem tě tam viděla :)) co víc říct, jsi prostě skvělá a staršně moc ti držím palce dál ;)

Anonymní řekl(a)...

Nádherná jsi! A gratuluji ti!

The Annette Vogue řekl(a)...

Úplně v pohodě! :) A moc moc ti děkuji!! :)) Moc si vážím tvého komentáře, moc děkuji :)) Byla to rozhodě super zkušenost, a pokud bude příště další edice Face Of Fashion TV, tak to opět zkusím, bylo to vážně fajn :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkujůů O:-)

NicoChicoFashion řekl(a)...

áááách, strasně by se to k tobě hodilo! Moc gratuluju a at' takových události je ještě víc! :)

Miska řekl(a)...

Gratuluji :))) Vypadala jsi úžasně! :))

http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju vááám :))

pavlinajavurkova řekl(a)...

Viděla jsem ten ten díl na FTV, kde jsi odešla ze soutěže, protože jsi onemocněla. Litovala jsem tě :( asi bych umřela, kdybych musela odejít. Škoda.

Anonymní řekl(a)...

Krásná jako panenka! :)

Mari řekl(a)...

Gratuluju :33
http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/

Katka řekl(a)...

a jinak jsem ti chtěla napsat, že svět je opravdu jedna velká náhoda :D já jsem ta Kačka, který jsi tenkrát posílala tu podpisovou kartičku, jestli si pamatuješ a čirou náhodou znám jednoho tvého nejmenovanného spolužáka ze třídy :D jestli se nezlobíš, tak jsem se ho na tebe ptala, jestli ví o tom že máš blog a tak.. :) trošku jsem vyzvídala jestli jsi opravdu tak fajn, jak se prezentuješ, ale ty jsi ve skutečnosti ještě mnohem mnohem víc fajn!!!! ;))

Anonymní řekl(a)...

Krásná!

Michaela řekl(a)...

Sice hodně opožděně :D ale gratuluju! :D

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne