Eucerin | Anti-Pigment Dual Serum | rozjasňující pleťové sérum | recenze

sobota 21. listopadu 2020

Co jsem si v poslední době oblíbila jsou séra. Vyzkoušela jsem jich poměrně dost a nebráním se novým, každopádně je lepší, když si pleť navykne na tu stálou texturu a složení, která ji prospívá. To mi ale nebránilo ve výběru séra, které by mi pleť ještě více projasnilo a sjednotilo.

Dle několika recenzí jsem zakotvila u rozjasňujícího pleťového séra značky Eucerin. Jedná se o Ecuerin Anti-Pigment, které má za úkol jak eliminovat tvorbu nových pigmentových skvrn, tak zajišťovat hloubkovou hydrataci či sjednotit barevný tón pleti. Z čeho jsem byla trochu nesvá byla cena, jelikož pořizovací cena je něco kolem jednoho tisíce korun. Na druhou stranu jsem na něj četla velmi pěkné recenze a musím uznat, že sérum není vůbec špatné.

Můj výběr ovlivnila hlavně přítomnost kyseliny hyaluronové, která mi prospívá a nesmí mi chybět. Toto sérum ji samozřejmě má a tím tak udržuje v pleti vlhkost a redukuje mírně vrásky. Dále v něm je také thiamidol, který redukuje tvorbu pigmentových skvrn.

Sérum jsem aplikovala jenom večer na vyčištěnou pleť a krk. Jemně vmasírovala a použila ještě v kombinaci s nočním krémem.

Používala jsem jej několik měsíců a s výsledkem jsem spokojená. Na pleť se příjmeně nanášel a myslím, že svůj účinek splnil. Přišlo mi, jako by má pleť byla najednou více sjednocená, hladká, zkrátka rovnoměrná. Sérum už mi po několika měsících sice došlo a teď testuji ještě jedno, levnější verzi, ale po vypotřebování aktuálního si myslím, že přesídlím zpět sice k dražší verzi, ale za to k verzi, kde cena odpovídá kvalitě.

Anonymní řekl(a)...

Krásné!

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne