Eucerin | Anti-Pigment | denní krém SPF 30 a noční krém | recenze

pondělí 13. června 2022


O značce Eucerin jsem se rozepsala už asi třikrát, kdy jsem zkoušela sérum proti pigmentovým skvrnám, zklidňující sprej a krém na suchou a citlivou pleť. O séru jsem psala nějak v říjnu 2020 a tentokrát vám podám informaci i o denním a nočním krému.

Sice jsem v posledním článku psala, že se uchyluji k dennímu krému od Ryor, ale pak jsem si vlastně uvědomila, že se blíží léto a denní krém s SPF faktorem bude víc než nezbytný.

Protože mám již delší dobu rozjasňující noční krém Eucerin, tak jsem sáhla po i denním. Noční krém mi vyhovuje. Má dobrou konzistenci, a i bych řekla, že je pleť více sjednocená. Krém obsahuje thiamidol, což je látka, která eliminuje tmavé skvrny a potlačuje produkci melaninu a dále dexpanthenol, který podporuje regeneraci pleti během spánku. Nemůžu na 100 % říct, že účinně bojuje proti pigmentovým skvrnám, ale za sebe vidím aspoň to, že pleť působí sjednoceně.

Denní krém je s faktorem SPF 30, který chrání pleť před UVA zářením. Dále obsahuje opět thiamidol, který snižuje tvorbu melaninu a redukuje pigmentové skvrny. Na rozdíl od nočního krému má jemnou parfemaci. Používám ho v kombinaci se sérem kyseliny hyaluronové.

Momentálně oba produkty pořídíte s výraznou slevou. Tak mrkněte!

Vivi řekl(a)...

Skvělý článek, zhltla jsem na počkání. ;-) Kosmetiku Eucerin miluju, ale zdaleka nemám od ní odzkoušeno všechno. Díky za super tipy. ;-)

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak to jsem ráda! :)

Zuzulienka řekl(a)...

Eucerin som kedysi skušala aj použivala. Nejak extra ma neoslovil, že by som ho použivala nadalej. Ale pre zmenu je ok.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne