My favourite Dior's essentials

pátek 12. února 2021


Kdo sleduje můj blog nějaký ten pátek, tak ví, že mojí oblíbenou značkou kosmetiky je mimo jiné i Dior nebo Dior Backstage. Tentokrát jsem si pro vás připravila výňatek těch produktů, které aktuálně používám.

Dior Backstage Face & Body Foundation

Jedná se o vrstvitelný fluidní make-up, o kterém jsem se rozepsala už před 2 lety, konkrétně v tomto článku. Pro vykouzlení toho správného odstínu používám dva - odstín 2,5 Natural a 0CR Cool Rosy. Jak už jsem zmínila v článku, krycí schopnost má něco kolem středu, netvoří šupinky a skvěle se do pleti vpíjí

Dior Backstagre Addict Lip Maximizer

I o tomto zvětšujícím lesku na rty jsem vám již dříve podala info. Tento lesk obsahuje směs mořských výtažků, které stimulují tvorbu kolagenu a vyhlazují povrch rtů. Dále je v něm obsažena kyselina hyaluronová, která dodává svěžest, pružnost a nezbytnou hydrataci. K výběru máte 6 odstínů - Pink,Coral, Berry, Raspberry, Holo Pink a Rosewood. Protože dávám přednost jemnějším odstínům, které nepůsobí na rtech dramaticky a výrazně, vzala jsem odstín 001 Pink. Je velmi jemný, až nenápadný. Líbí se mi, že i přes jeho decentní nádech dokáže vykouzlit dokonalý lesk. Doporučuji brát v potaz, že se stále jedná o mírně "zvětšující" lesk, tudíž očekávejte velmi nepatrné brnění rtů. Navíc stačí aplikovat opravdu málo.

Dior Backstage Lip Glow Oil

I vyživující olej na rty má svou separátní recenzi z léta 2020. Tento kosmetický produkt má skvělou velikost do kabelky, intenzivně rty chrání, dodává lesk a hydratuje po celý den. Má takovou chladivou příjemnou texturu, která rty hned vyživí a napumpuje - rty se zdají být plnější. Za tento zvětšující účinek může technologie Color Reviver, která reaguje na úroveň vlhkosti rtů - tím tak zajišťuje jejich přirozenou barvu a hydrataci.

Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Eye Treatment

Oční krém používám již nějaký ten pátek a mohu říct, že si všímám menších "změn". Jemné vrásky kolem očí jsou vyplněné a pleť je zklidněná. Krém používám každý den a to vždy ráno, kdy trošku krému jemně vmasíruji od oční kontury až k hornímu víčku. Proč krém nenanáším večer? Zkuste si všimnout jedné věci - když si aplikujete oční krém večer, tak oční okolí je přes noc "zatěžováno" a je více než možné, že se probudíte s oteklýma očima. Proto nanáším oční krém vždy jen ráno.

Dior Capture Youth Glow Booster

Sérum Glow Booster pleť opravdu rozzáří. Je to trochu nezvyk oproti Plump Filler (které mi možná o špetku vyhovovalo více) - bylo hodně hydratační a textura hutnější. Ale Plump Filler vidím jako ideálního pomocníka spíše přes jaro-léto. Glow Booster obsahuje švestku Muranga, která má stokrát vyšší obsah vitamínu C než pomeranč. Zajímavé, že? Dále je obohacen o výtažek z kosatce a o dalších 80 % přírodních ingrediencí. Textura séra je mazlaváprůhledná. Po delším používání ale pozoruji, že je pleť po nanesení společně s denním krémem opravdu rozzářená a zbavená unaveného vzhledu.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne